RUILEN EN RETOUREN

Retouren
MoTrade streeft ernaar om op de website alle benodigde informatie helder en duidelijk te beschrijven. Hierdoor kunt u goed geinfomeerd uw bestelling doen.Als consument heeft u een herroepingsrecht via de wet verkoop op afstand. Omdat u als consument vooraf geen mogelijkheid heeft een produkt goed te zien of te testen, acht de wetgever het noodzakelijk de consument een 'zichttermijn' van veertien kalenderdagen te gunnen. Voor goederen of diensten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden geldt het herroepingsrecht niet.
MoTrade hanteert als uitgangspunt dat een niet ingebouwd produkt binnen de bedenktijd van veertien kalenderdagen mag worden geretourneerd. Wij vergoeden het aankoopbedrag exclusief verzendkosten.
Aangezien ingebouwde produkten niet meer als nieuw kunnen worden verkocht (vanwege krassen, smeer, visuele of inwendige beschadigingen aan kabels) mag het produkt binnen de bedenktijd van veertien kalenderdagen worden geretourneerd en hanteren wij een coulance-regeling van 85% van het aankoopbedrag exclusief verzendkosten.
Rook- en kortsluitingssporen op electronische componenten duiden erop dat deze verkeerd zijn aangesloten. In dat geval vervalt de garantie.
Voor het retourneren van een ongebruikt of defect produkt vragen wij u eerst MoTrade daarvan in kennis te stellen (motrade@kpnmail.nl) zodat wij weten dat we uw pakket kunnen terug verwachten.
Het produkt dient samen met de originele factuur en voorzien van bankrekeningnummer aangetekend te worden geretourneerd naar het retouradres.

Uitzondering voor GROM MST4 interfaces
Voor GROM MST4-interfaces geldt een coulance-regeling van 75% van het aankoopbedrag exclusief verzendkosten ongeacht het feit of de unit wel of niet is ingebouwd. Als gevolg van misbruik van de regeling in het verleden zien we ons genoodzaakt om een geretourneerde unit en bijbehorende fiber optic kabels eerst ter controle aan te bieden bij GROM USA. Dit brengt kosten met zich mee. Pas nadat GROM USA heeft aangegeven dat de unit nog in originele staat is gaan wij over tot terugbetaling volgens de coulance-regeling.

Ruilen
Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling of reparatie van uw produkt? Neem dan contact op via motrade@kpnmail.nl


Retouradres
Retourzendingen kunnen naar het volgende adres:

MoTrade
Postbus 3046
5203 DA Den Bosch


Verzendkosten
De verzendkosten zijn voor rekening van de consument bij ontbinding van de koop.
MoTrade draagt de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product.

LET OP: GLS verzendt niet naar een Postbus!.