CARPLAY / ANDROID AUTO

Met de Apple CarPlay / Android Auto interface integreer je de nieuwste mobiele technologie met je navigatiesysteem. Het geeft je toegang tot o.a. Google en Waze navigatie, Spotify, web radio en andere (muziek)apps. Bediening via touch-screen, touch-pad en/of radio- en stuurknoppen. Je hoeft het beeldscherm niet te vervangen.

GROM VLine2 toont op je beeldscherm grote, duidelijke knoppen met functies (waaronder CarPlay en Auto Android) die je enkel tijdens het autorijden nodig hebt. Bovendien is spraakbesturing mogelijk.
Integratie met je bestaande systeem is naadloos. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies.
.

Wij verkopen ook de light versie van GROM VLine2. Hiermee is het mogelijk om het beeld van je telefoon of tablet te spiegelen op je beeldscherm.
Bij bestellen staat in het keuzemenu de optie om deze light versie te bestellen.


Toyota / Lexus


Nissan / Infinity

HondaCARTIZAN
De Cartizan interface integreert draadloos CarPlay, Android Auto en Mirrorfunctie met je originele systeem. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies.
De Cartizan interface toont op je beeldscherm duidelijke knoppen met functies (waaronder CarPlay, Android Auto en Mirroring) die je enkel tijdens het autorijden nodig hebt. Bovendien is spraakbesturing mogelijk.


Compatibiliteit
Bij  voorkeur ontvangen we ter controle het model en bouwjaar van de auto en een foto van de radio met daarop het hoofdmenu zichtbaar.
Stuur deze informatie naar info@motrade.nl