CARPLAY / ANDROID AUTO INTERFACE

Met de Apple CarPlay / Android Auto interface integreer je de nieuwste mobiele technologie met je navigatiesysteem. Het geeft je toegang tot o.a. Google en Waze navigatie, Spotify, web radio en andere (muziek)apps. Bediening via touch-screen, touch-pad en/of radio- en stuurknoppen. Je hoeft het navigatiesysteem niet te vervangen, zodat je kunt blijven genieten van je huidige beeldscherm en geluidskwaliteit. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

GROM VLine2 toont op je beeldscherm grote, duidelijke knoppen met functies (waaronder CarPlay en Auto Android) die je enkel tijdens het autorijden nodig hebt. Dat is fijn, omdat het gebruiken van je smartphone in de auto extreem gevaarlijk is. Integratie met je bestaande systeem is naadloos. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
GROM VLine2 is een maatwerkprodukt voor LEXUS / TOYOTA / NISSAN / INFINITY / HONDA.


Wij verkopen voor LEXUS ook de lichtere versie van GROM VLine2. Met deze versie is het alleen mogelijk om het beeld van je telefoon of tablet te spiegelen op je beeldscherm.
Bij bestellen staat in het keuzemenu de optie om deze variant te bestellen (350 euro in plaats van 550 euro). Let wel: Voor Adroid is aanvullend Google Chromecast nodig.
Voor Apple is aanvullend een Apple Lightning to Digital AV Adapter nodig. Voor sommige modellen werkt deze versie niet optimaal samen met de achteruitrijcamera.Toyota / Lexus


Nissan / Infinity

CARTIZAN
De Cartizan interface integreert naadloos CarPlay en Android Auto met je bestaande (fabrieksaf) systeem. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
CARTIZAN is compatible met BMW / MINI / MERCEDES.
BINNENKORT IN ONS ASSORTIMENT

BMW

MINI


MERCEDES


Demonstratie

SysteemWifi-verbindingMuziek


Navigatie
ProduktinformatieCompatibiliteit


Bij  voorkeur ontvangen we model en bouwjaar van de auto en een foto van de radio met radio aan zodat we een extra controle kunnen uitvoeren op de geschiktheid van uw radio.
Indien mogelijk is een foto van de achterkant van de radio met daarop he etiket van de leverancier ook welkom.