NISSAN/INFINITY

Wireless CarPlay, Android Auto & Mirrorlink, 3 in 1 interface voor Nissan / Infinity

Met de GROM Vline integreer je de nieuwste mobiele technologie met je navigatiesysteem. Het geeft je toegang tot o.a. Apple CarPlay en Android Auto, Google en Waze navigatie, Spotify, web radio en andere (muziek)apps. Bediening via touch-screen, touch-pad en/of radio- en stuurknoppen. Je hoeft het navigatiesysteem niet te vervangen, zodat je kunt blijven genieten van je huidige beeldscherm en geluidskwaliteit.

GROM VLine toont op je beeldscherm grote, duidelijke knoppen met functies die je enkel tijdens het autorijden nodig hebt. Dat is fijn, omdat het gebruiken van je smartphone in de auto extreem gevaarlijk is. Integratie met je bestaande systeem is naadloos. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Wij verkopen ook de light versie van GROM VLine2. De Vlite is een lichtere versie van de Vline2. De functionaliteiten mbt Apple Carplay en Android Auto zijn hetzelfde. Het is bij deze versie niet mogelijk om buiten hetgeen is voorgeprogrammeerd andere apps toe te voegen. Ipv daarvan is het mirroring device (spiegelen telefoon of tabler via HDMI-kabel). In het bestel-keuzemenu staat een optie om deze goedkopere  light versie te bestellen.


Demonstratievideo


ProduktinformatieCompatibiliteit


Bij  voorkeur ontvangen we model en bouwjaar van de auto en een foto van de radio met radio aan zodat we een extra controle kunnen uitvoeren op de geschiktheid van uw radio.
Indien mogelijk is een foto van de achterkant van de radio met daarop het etiket van de leverancier ook welkom.