WAT IS EEN INTERFACE?

Wat is een audio interface?
Met een MP3 interface speel je muziek af van bijvoorbeeld een USB-stick of smartphone via de originele autoradio.
Het dashboard blijft geheel in tact en bediening via radio- of stuurknoppen.
Kies je voor de optie bluetooth, dan kun je muziek zoals bijvoorbeeld Spotify of iTunes streamen en handsfree bellen.
Je kunt de interface ook gebruiken voor het opladen van je smartphone.
Kortom, de perfecte oplossing om je autoradio weer helemaal  up to date te maken!
En de geluidskwaliteit? Die is uitstekend, zowel bekabeld als draadloos!
Muziek afspelen en bedienen
De interface simuleert een CD-wisselaar. Elke map op een USB-stick of elke playlist op de smartphone of tablet wordt gezien als een CD.
Door met de knoppen van de radio naar een volgende of vorige CD te gaan wordt een andere map of playlist gekozen.
Ditzelfde geldt ook voor de muzieknummers. Ofwel bedienen via radio- of stuurknoppen.

Handsfree bellen
Met een bluetooth-module kun je draadloos muziek afspelen en handsfree bellen.
Het geluid wordt via alle boxen in de auto weergegeven. De interface kan gewoon naast een eventueel bestaande carkit functioneren.
Om te kunnen bellen of gebeld te worden dient de interface actief te zijn (bij luisteren naar de radio eerst op CD drukken).

Aansluiten
De interface sluit aan op de wisselaar-ingang achter op de radio of op de bestaande wisselaarkabel. Een bestaande CD-wisselaar komt te vervallen.
Afhankelijk van het type interface heeft deze verschillende poorten om een USB-stick, SD-kaartje, smartphone of MP3-speler op aan te sluiten.

Opladen
De interface biedt de mogelijkheid tot opladen via de USB-poort (5V, 500 mA).Wat is een Apple Carplay / Android Auto interface?
Met een CarPlay / AA interface integreer je de nieuwste mobiele technologie met behoud van je bestaande beeldscherm. De Carplay interface geeft je toegang tot o.a. Google en Waze navigatie, Spotify, internetradio, Flitsmeister en andere (muziek)apps zoals Apple Carplay of Android Auto. Ook biedt de interface de functie Mirroring. Met deze interface heb je nooit meer verouderde navigatie, alle muziek binnen handbereik en kun je je aandacht volledig op de weg houden!

De interface integreert volledig met het bestaande infotainment systeem en werkt ook spraakgestuurd. Integratie met je bestaande systeem is naadloos. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en functies.