GX 2003-2004

CarPlay, Android Auto & Mirrorlink, 3 in 1 interface voor Lexus GX470 2003-2004

Met de GROM Vline integreer je de nieuwste mobiele technologie met je navigatiesysteem. Het geeft je toegang tot o.a. Wireless CarPlay en Android Auto, Google en Waze navigatie, Spotify, web radio en andere (muziek)apps. Bediening via touch-screen, touch-pad en/of radio- en stuurknoppen. Je hoeft het navigatiesysteem niet te vervangen, zodat je kunt blijven genieten van je huidige beeldscherm en geluidskwaliteit. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Toyota / Lexus

GROM VLine toont op je beeldscherm grote, duidelijke knoppen met functies die je enkel tijdens het autorijden nodig hebt. Dat is fijn, omdat het gebruiken van je smartphone in de auto extreem gevaarlijk is. Integratie met je bestaande systeem is naadloos. Je behoudt alle fabrieksinstellingen en fabrieksaf-functies. Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Let op! Als gevolg van een voortdurend tekort aan IC’s kan het zijn dat GROM AUDIO andere IC’s moet (gaan) gebruiken, afhankelijk van de voorraad. Dit kan van invloed zijn op bepaalde VLINE2-modules en is vooraf niet vast te stellen. Dit heeft effect op de volgende zaken:
1. De USB2-poort kan mogelijk geen USB-muis of -toetsenbord (Full/Low Speed USB-apparaten) herkennen. Alle andere High Speed-apparaten werken normaal.
2. De versnellingsmeter die wordt gebruikt bij gebruik van zelfstandige apps is niet aanwezig of van een ander merk. Dit heeft niet veel effect op CarPlay/Android Auto aangezien het GPS-signaal van de telefoon wordt gebruikt.
3. Het RAM-geheugen kan variëren tussen 2 GB of 4 GB RAM
4. Het flash geheugen kan variëren tussen 16 GB of 32 GB.